играта Го
* * *
 
Добре дошли, Гост
Username: Password: Запомни ме

Чисти беседи за вейци

Да поседим с чаша чай или саке в ръка пред дъската за Го (вейципан) и да побеседваме в духа на чистите беседи (цин тан), споделяйки научното в мълчанието на игровата практика (шуо тан).
Споделете вашите впечатления от играта Го (вейци). Какво ви привлича в играта? От къде научихте за нея? Информирайте го-феновете и го-симпатизантите за минали, настоящи и предстоящи събития.
45 Topics 378 Отговора
Последно мнение: Campionatul National ...
от dearheart
преди 5 години 11 месеца
Във Вейкиландия се развива вейцилогията или го-науката. Като вейцилози (го-учени) тук е мястото да обсъждаме въпроси, свързани с историята, философията, културата и други любопитни факти за Играта на стъклените перли... Какво ни говори празната дъска?
43 Topics 372 Отговора
Последно мнение: Япония – времена, ду ...
от Bayraktarov
преди 8 години 10 месеца
Заповядайте със своите анекдоти, разкази и приказки за Го. Всеки може като историотворец и писател да даде своя принос за Летописите на Вейкиландия, известни също така в Света на Го под названието Чунциу Вейцигуо или Пролети и Есени в Страната на Го.
31 Topics 179 Отговора
Последно мнение: Истанбул 2012 – Го т ...
от anmollov
преди 8 години 10 месеца
Има разнообразни настолни игри: десетки видове шах, шашки, игри със зарове, табла... Всички игри представляват модели на света... Нека поиграем на тях, да ги осмислим и да си пофилософстваме върху тях: какво символизират, кога и къде са възникнали и т.н.
47 Topics 270 Отговора
Последно мнение: Лего - Ле = Го
от Bayraktarov
преди 9 години 4 месеца
Друзья! Русский язык был и остается языком международного общения. Приглашаем всех вас к обсуждению интересных идей и событий нашего общего увлечения: Го-Вейчи-Бадук! Добро пожаловать в Вейкиландию!
Модератори: ozes
14 Topics 61 Отговора
Последно мнение: Игра в тавлеи в "Бор ...
от ozes
преди 8 години 2 месеца
Можете да поствате тук вашите наблюдения за математиката и за нейните връзки с логическите игри. Занимателната математика е на почит сред децата и учениците.
19 Topics 92 Отговора
Последно мнение: Нерешени математичес ...
от lindross88
преди 11 години 1 месец
Тук е мястото да се поздравяваме по най-различни поводи...
20 Topics 272 Отговора
Последно мнение: Честита Баба Марта!
от ozes
преди 8 години 6 месеца
Тук не е задължително да си говорим за Го, но определено е място за Чисти беседи (цин тан). Можем да обсъждаме темите, засягащи живота, Вселената и всичко останало.Обадете за някой нов филм или интересна книга или нещо забавно...
51 Topics 324 Отговора
Последно мнение: Виц
от Bayraktarov
преди 8 години 1 месец
16 Topics 42 Отговора
Последно мнение: Играта Го в Нощта на ...
от shanshui
преди 9 години 3 месеца
Time to create page: 1.044 seconds
 
* * *