играта Го

По книжарниците:

Пустинния скорпион

Препоръчваме Ви:

Човекът, който обичаше Стивън Кинг

ДОБРЕ ДОШЪЛ!

Афоризми

Faced with what is right, to leave it undone shows a lack of courage.

Confucius

 

Да знаеш какво е правилно и да не го завършиш е липса на кураж.

Конфуций

* * *
 
Световни интелектуални игри 2012
Публикации - Събитиен хоризонт
Автор: Weiqiland.net   
Неделя, 16 Декември 2012г. 13:56ч.

 WMG2012

 

Драги играчи и приятели,

от 12-ти до 19-ти декември в Пекин се провеждат за втори път Световните интелектуални игри - Sport Accord World Mind Games'2012. Отново те се излъчват и коментират по RING.BG всеки ден от 9.00 до 13.00 ч. с пряк коментар от студиото на българската медия. Също така, все ден от игрите се осветлява в обзора от 22.20 ч. в предаването "Дневник". Програмата на турнира предлага състезания в пет различни дисциплини: Го, Шах, Шашки, Бридж и Китайски шах.

От миналата година си спомняте еуфорията, свързана с такова масирано представяне на играта Го в българския телевизионен ефир. Тази година може да се нарадваме на същото. За съжаление, и този път от Ринг.БГ не възнамеряват да предоставят записи за свободно гледане в Интернет, както и няма да дадат възможност на web-зрителите да следят наживо Игрите.

За подробна информация можете да посетите официалния сайт на Игрите, да следите ютуб-канала Sport Accord World Mind Games на английски език и като тв-зрители да гледате RING.BG. Коментатор на Игрите е Жоро Попвасилев. Помощник-коментатори за излъчванията на състезанията по Го са играчи от Българска Го Асоциация - Ники Александров, Иван Иванов и др.

2012 SportAccord World Mind Games Overview: Reports, Photos, Games & Commentaries

Да са ни честити Световните интелектуални игри!

:))))))

 

 
 
* * *