играта Го

По книжарниците:

Пустинния скорпион

Препоръчваме Ви:

Човекът, който обичаше Стивън Кинг

ДОБРЕ ДОШЪЛ!

Афоризми

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Confucius


Избери си работа, която обичаш, и ще излезе така, че няма да работиш и ден през живота си.

Конфуций

* * *
 
Правила
Автор: Константин Байрактаров   
Неделя, 30 Август 2009г. 20:41ч.

Правила на форум *Вейкиландия*

 

1. Основният език на форума е български. Допускат се също публикации и на двата работни езика - руски и английски в случаите: а) цитиране при неналичност на български превод, но се препоръчва според степента на важност на цитирания материал по усмотрение на автора на мнението същият да му направи и превод на български. б) ако участникът във форума е носител или владеещ английски или руски и не знае български, се разрешава да пише на един от посочените езици.

2. Постинги, при които преднамерено е писано на български чрез латиница, подлежат на изтриване.

3. Да се избягва безсистемното писане с ГОЛЕМИ БУКВИ. Във форумния етикет, това се възприема като писък или говорене на висок глас. Шрифтът по подразбиране е достатъчно четлив.

4. Преди да създадете нова тема, използвайте търсачката на форума, за да се убедите, че такава, или подобна (коментираща проблема ви) вече не е създадена. Администраторите и модераторите на форума си запазват правото да обединят или изтриват дублиращи се теми.

5. Не се препоръчва промяната на заглавието на тема, както и редактиране или изтриване на съобщение, което води до промяна в същността и смисъла на темата/съобщението! Злоупотребата с бутона "Редактирай" не се толерира.

6. Администрацията на форума не подкрепя нарушаването на закона за авторските и сродните им права. Призоваваме Ви да се въздържате от публикуването на цели материали (статии) от други ресурси във вашите постинги. При цитиране на фрагмент от статия, намираща се на друг ресурс, задължително посочвайте източника.

7. Заглавията на темите, както и съдържанието на съобщенията, не трябва да бъдат с обиден, заядлив или нападателен характер, т.е. да няма флейм - “мрежови шахмат” или упражнение по риторика с използването на “мили” думи.

8. Въпреки, че администраторите и модераторите на форума ще се опитат своевременно да премахнат или редактират всеки материал нанасящ каквато и да е вреда, или нарушават законите и моралните норми в страната, не е възможно да бъдат прегледани всички публикувани съобщения. В този смисъл, съобщенията във форума изразяват личното мнение на автора им и екипа поддържащ форума не носи отговорност за тях.

7. Системното нарушаване на едно или повече от горе изброените правила ще бъдат санкционирани и могат да доведат до заличаване на вашия профил от форума.

8. Администрацията на форума си запазва правото да променя, добавя или премахва части от правилата на форума, когато сметне за необходимо, или когато промяната е наложена от законодателството на страната.

9. Решенията на Администратора не подлежат на оспорване.

Правилата са в процес на разработка, но са валидни във всяка актуална тяхна редакция.

 
 
* * *