играта Го

По книжарниците:

Пустинния скорпион

Препоръчваме Ви:

Човекът, който обичаше Стивън Кинг

ДОБРЕ ДОШЪЛ!

Афоризми

(A shicho works or doesn't work, but sometimes you don't see it, you don't play it). The possible and the impossible are visible and invisible. What happens is always what you see, what is played.

- There are possible things, impossible things, and things that happen. Sometimes things happen that were impossible.

* * *
 
Световни интелектуални игри 2012
Публикации - Събитиен хоризонт
Автор: Weiqiland.net   
Неделя, 16 Декември 2012г. 13:56ч.

 WMG2012

 

Драги играчи и приятели,

от 12-ти до 19-ти декември в Пекин се провеждат за втори път Световните интелектуални игри - Sport Accord World Mind Games'2012. Отново те се излъчват и коментират по RING.BG всеки ден от 9.00 до 13.00 ч. с пряк коментар от студиото на българската медия. Също така, все ден от игрите се осветлява в обзора от 22.20 ч. в предаването "Дневник". Програмата на турнира предлага състезания в пет различни дисциплини: Го, Шах, Шашки, Бридж и Китайски шах.

От миналата година си спомняте еуфорията, свързана с такова масирано представяне на играта Го в българския телевизионен ефир. Тази година може да се нарадваме на същото. За съжаление, и този път от Ринг.БГ не възнамеряват да предоставят записи за свободно гледане в Интернет, както и няма да дадат възможност на web-зрителите да следят наживо Игрите.

За подробна информация можете да посетите официалния сайт на Игрите, да следите ютуб-канала Sport Accord World Mind Games на английски език и като тв-зрители да гледате RING.BG. Коментатор на Игрите е Жоро Попвасилев. Помощник-коментатори за излъчванията на състезанията по Го са играчи от Българска Го Асоциация - Ники Александров, Иван Иванов и др.

2012 SportAccord World Mind Games Overview: Reports, Photos, Games & Commentaries

Да са ни честити Световните интелектуални игри!

:))))))

 

 
 
* * *